måndag 9 januari 2012

Programledare på TV jag sett nog av

 • Filip och Fredrik - kanske var de roliga en gång för länge sedan när de hade High Chapparall. Kanske. Numera skriker de sig igenom programidé efter programidé och jag byter kanal snabbare än Lucky Luke drar sin pistol.
 • Ingvar Oldsberg - jag vet inte vad det är, men jag ogillar karln något enormt. Tror det är något med hans underläpp som ger mig rysningar. Och tillsammans med parhästen Björn Hellberg blir det ännu värre. De tror de är så himla roliga! Men se, det tycker inte jag. Och jag vet att jag är i minoritet här, för de är ju så folkliga och trevliga! Nähä du! Nänä!
 • Robert Ashberg - nej. Bara nej. 
 • Gry Forsell - finns det något program på Fyran som hon inte leder?
 • Sofia Wistam - finns det något program på Femman som hon inte leder?
Alltså, jag är ju 40 nu och det är fortfarande samma snubbar och snubbinnor på TV som när jag var ung eller till och med liten. Det måste väl ändå finnas några andra att släppa fram?

2 kommentarer:

 1. Ja, på fyran finns det uppenbarligen något program som inte Gry leder, det leder ju Oldsberg, det sa du igår till mig.

  SvaraRadera
 2. Oh valet mellan Gry och Oldberg! Vill jag dö i pest eller kolera? Hmmmm....

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .