måndag 18 februari 2013

Gleek

Hur det går för mig att avgifta mig från Glee i allmänhet och Klaine i synnerhet? Dåligt. Vet ni hur mycket det finns där om man bara googlar lite? A frikking lot! Så ja - jag fortsätter vara 12 år ett tag till. Det gör ont i mitt hjärta att det nu är tre veckors sändningsuppehåll i USA innan jag får veta lite bättre hur det går för Kurt och Blaine. (Jag anar och antar men vet inte.)Jag är larvig som attan, men det kan liksom inte hjälpas.
Dessutom väntar jag just nu på att säsong 1-3 av Glee ska levereras hem till mig. Tänkte ha seriemaraton på sportlovet, jag vet att Lilla E gärna är med på noterna.Jag lovar att nästa inlägg kommer handla om något annat. Kanske...

2 kommentarer:

  1. För min del får du gärna vara 12 ett tag till, jag gillar Glee jag med :D Fast nästan mer för musiken än för handlingen... nästan ^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kommer nog vara 12 till den dag jag dör när det gäller vissa saker. :) Jag är liksom omåttligt förtjust i Kurt sedan starten, och med Blaine är det bara så... underbart.

      Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .