onsdag 20 februari 2013

New girl

Jag har faktiskt inte bara gleekat hela lovet. Jaghar dessutom lyckats klämma in hela säsong 1 av "New Girl" på två dagar. Eller - jag började titta på den innan lovet men igår och idag har jag klämt sisådär 17 avsnitt på raken. Har verkligen gillat att sträcktitta på den nu när jag ändå har haft tid till det. 

Helt skamlöst snor jag Seriedrottningens sammanfattningslista som hon alltid kör på när hon säsongssammanfattar en serie. För att den är bra helt enkelt.

Bildkälla
Favoritavsnitt: 1x15 "Injured". Inte för att det var ett skratta-högt-avsnitt utan för att det visade gängets vänskap på ett så bra sätt, hur mycket de verkligen tycker om varandra.

Favoritkaraktär: Klart att det är Jess. Hon är ju helt underbart crazy. Dessutom med en garderob och ett hår som jag vill ha. Ungefär nu.

Favoritpar: Cece och Schmidt. Är väl inte helt förtjust i hur säsongen slutade mellan dem.

Bäst i säsongen: Det ständiga busandet mellan karaktärerna. Rå men hjärtlig. De har ständiga småbråk med varandra men man ser så tydligt att det är för att de bryr sig om varandra. Och så är jag förtjust i  the douchebag jar.

Värst i säsongen: Detta ältande om Caroline! Get over her already! Gillar inte alls den karaktären och hoppas jag har sett det sista av henne nu.

Övriga kommentarer: Serien handlar alltså om Jess som flyttar in hos Nick, Winston och Schmidt när hennes pojkvän visar sig vara otrogen. Det har hänt mer än en gång att jag skrattat rikigt högt och hjärtligt åt situationerna som det här gänget hamnar i, samtidigt som det är en mycket rar stämning genomgående. Säsong 2 visas just nu och jag har väl sådär 16 avsnitt att titta ikapp på den.

2 kommentarer:

 1. Älskar den här serien och framför allt den sköna Jess!! Så himla cool och skön. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill. Ha. Hennes. Hår.

   Intalar mig att hon har extensions för att inte förgås av avund. ;)

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .