lördag 22 februari 2014

Mellofiasko?

Man vet att Melodifestivalen kanske inte är så bra i år när till och med mina barn väljer att se "Indiana Jones och Kristalldödskallens rike" istället för fjäderboor, paljetter, och allsköns akutdåliga skämt. Det brukar ju inte var bra, men i år har det varit skitdåligt.
Och återigen är jag besviken över vart mina licenspengar tar vägen.

6 kommentarer:

 1. Skönt att få bekräftat ännu ett år att vårt val att "glömma" melodifestivalen är rätt väg att gå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju pinsamt dåligt. Kommer se finalen, resten skiter jag i.

   Radera
 2. Tycker festivalen har varit kass i minst tio år... Såg tävlingen i gbg förra året, eftersom vi vann biljetter på jobbet och INGEN ville gå. Offrade mig, och hade roligare när jag bytte om och sminkade mig än det var i Scandinavium...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att du hade roligt en stund i varje fall och slapp betala dyrt för eländet. :)

   Radera
 3. Ja inte är det något som man jublar i över i år precis och programledarna.... Trodde det var familjeunderhållning, men jösses vad mycket sexskämt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara sett de två första deltävlingarna så jag missade tuttklämmandet som tur var... Det är lite väl mycket under bältet tycker jag. Och programledarna är väl ungefär lika roliga som tandvärk, men det kanske vi till viss del får skylla på apdåliga manusförfattare som inte kan sno från awardshows i USA längre...

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .