söndag 30 augusti 2015

Tävling!


Det är lite väl dåligt med bidrag till tävlingen för att vinna ett signerat exemplar av Pernilla Lindgrens bok "Alvhilda - Lidandet". Så kom igen nu - sista chansen är idag. Och man kan alltså vinna en bok! Som i inte-behöva-betala-för-den-själv. En bok som jag gav betyget 4/5 för att jag tyckte den var så bra och slukade den från pärm till pärm som om den hade varit en gräddbakelse.
Dessutom kommer Pernilla bjussa på en kod som gör att vinnaren kan köpa första delen till ett rabatterat pris, men man kan faktiskt läsa "Alvhilda - Lidandet" självständigt. Den handlar delvis om samma saker som  första boken, men sedd med andra ögon, ur en annan vinkel.

Frågan jag vill ha svar på är alltså följande:
Det ligger en del tankeverksamhet bakom omslagen till böckerna om Alvhilda. Första boken är grönskande grön, andra boken är eldigt orange, vilken färg tror du att den tredje delen kommer ha? Så gissa nu och skicka ditt svar och din adress till mrsdatasweden@gmail.com innan midnatt för din chans att vinna. Skriv "Alvhilda" i ämnesraden.

Tävlingen är endast öppen för deltagare i Sverige. Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .