tisdag 21 juni 2016

Tre tomma no. 15

Det gick ju fort det där, att tömma tre förpackningar till. Jag har till och med väntat ett par dagar med att mata ut den här och är sålunda bara en förpackning bort från nummer 16, bara så ni vet.
Det här har jag tömt sedan sist.


Depend Nagellacksremover Supersnabb. Depends blå remover är stapelvara hemma hos mig. Den bästa removern om ni frågar mig. Har alltid en ny som står och väntar när en flaska håller på att ta slut.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5

Kueshi Pure and clean revitalizing face toner. Jag fick den här flaskan i en Glossybox, som jag inte prenumererar på sedan ett drygt år tillbaka på grund av ständig besvikelse. Jag började använda den på allvar först för några månader sedan och gillade den, men älskade inte. Den hade en fräsig rosa färg och doftade bärigt - så där så att det kändes lite som att stå och sprida ut saft i ansiktet, men den dög väl. Jag har en annan toner jag testar nu dock. Annars är jag rätt dålig på att använda toners i min rengöringsrutin, men jag försöker bättra mig på den punkten.
Plaståtervinning.
Betyg 3/5

Maybelline Dr. Rescue CC nails base coat. Jag borde ha förstått att den här var på väg bort ur sortimentet på HM när jag hittade den i en reaback. Jag borde ha hamstrat det. Någon som vet var jag lätt kan hitta den ute i butik nu? Jag har alltså ett annat baslack i lådan just nu, men gillade verkligen Dr. Rescue så det är ju synd att jag inte hittar den i annat än nätbutiker nu.
Miljöfarligt avfall eftersom jag inte fått ut precis allt ur flaskan.
Betyg 4,5/5

2 kommentarer:

 1. Depends blåa nagellacksbortagare staplar jag också. Väldigt bra. Säkert du som tipsat mig :)

  Vad ska toner vara bra till då? Eftersom man bör integrera den i sin ansiktsrengöring?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bör och bör... Toner är ett snajsigare ord för ansiktsvatten. Ska hjälpa till att ta bort den sista smutsen och rester av rengöringen så att ansiktsvården ska kunna jobba bättre.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .