torsdag 23 november 2017

Tre tomma no. 42

Det var det här som tog slut fortast den här gången. Ett par favoriter och en njaaa.


H&M Beauty. Cucumber and aloe. Cooling peel-off mask.
Den här har jag visat förut, och anledningen till att den är med igen är att jag gillar den. Väldigt skönt svalkande, och något jag använder när jag känner mig lite svullen och trött i huden. Jag brukar försöka dela upp den på två användningar, och spara det som blir kvar i en liten lufttät burk till en annan dag, men den här gången slabbade jag på allt på en gång. Man får så klart vänta ett tag då på att peela av den, eftersom den måste torka helt innan dess, men ibland är det rätt skönt att vänta också.
Plaståtervinning på bägaren, pappersförpackning på omslaget.
Betyg 4/5

Kicks. Ready, set Glow! Day fluid spf 25. Vitamin C.
Min favoritdagkräm. som i - i stort sett den enda jag använder. Har en liten reseförpackning på  hyllan just nu, och väntar på den i fullstorlek jag beställde i helgen när det var 20% på Kicks för alla klubbmedlemmar.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5

Nivea. Daily essentials. Gentle cleansing cream. Dry skin.
Plus: har den där trevliga, klassiska Niveadoften. Helt okej rengöring dagar jag är osminkad. Stör inte min känsliga och ofta reaktiva hud.
Minus: Helt värdelös på att tvätta bort smink - och jag sminkar mig sällan. "Undvik området runt ögonen". Va? Som att det inte är ett av de ställen jag behöver rengöra, särskilt om jag burit smink. Svårt att tömma tuben.
Slutsats: kommer inte hem till mig igen.
Plaståtervinning.
Betyg 2/5