torsdag 30 november 2017

Novemberfavoriter

Redan slut på en månad igen. Det känns som nyss jag satt här och sammanfattade oktober. Så tycker jag det känns lite överlag som att det här året har gått väldigt fort, vad det nu kan bero på.
Ska vi se om jag hittar några favoriter från november? Vi ska ju det.

Bildkälla Goodreads


Bok: "The gentleman's guide to vice and virtue" av Mackenzi Lee. Tveklöst.

Fic: Läser bara på "Dream bigger" som uppdateras nästan dagligen sedan i mars. Kapitel 258 gick upp i morse...

Film: Vi kom iväg på bio! Jag hade hoppats på två besök under november, men den jag helst vill se just nu och hade lite lösa planer för i tisdags när jag och älskade maken firade 19-årsdag, gick bara klockan 14 då. Så endast ett biobesök i november, och det var "Kingsman 2: The Golden Circle". Och den var ju underhållande. så den får duga på den här punkten.

Tv-program: Titta-på-tv-svackan fortsätter. Fast nu har jag i varje fall sett första avsnittet på säsong tre av "Lucifer". Bara resten kvar då...

Nagellack: Stolen dreams från Polish Alcoholic. Så vackert.Upptäckt: Jag som alltid har sagt att skägg inte är något jag tycker är snyggt. Och så är älskade maken så snygg i sitt november-skägg att jag faktiskt har sagt att jag inte har något emot det om han vill behålla det? Världsbild som rasar, och så där.
Skägg blev det för att hans arbetsplats kör den där inte-raka-sig-i-november-grejen och någon där sagt att ungefär 90% av männen tror att de skulle vara snygga i mustasch, men bara ungefär 10% verkligen är det. Och det ligger nog något i det. Hade älskade maken bara haft mustasch hade jag nog längtat väldigt mycket till morgondagens rakning.

Extra speciell rolighet: Vi firade inte ett dugg att vi varit tillsammans i 19 år, älskade maken och jag, men det var ändå en speciell tisdag för oss. Jag är fortfarande tokkär i honom. Hoppas på att få hålla hans hand resten av våra liv.

Mitt eget favoritinlägg: Receptet på kladdig hallonkaka. Herrejösses vad gott!


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. It's actually a bit more blue irl, one of those colours that are impossible to capture on camera. And I'm far too lazy to photoshop it. ;D

      Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .