tisdag 12 april 2022

Tomma

Den här gången har jag massor av tomma förpackningar, jag kommer fylla plaståtervinningspåsen när jag slänger det här. Åtta tomma förpackningar, varav två är samma. Bäst vi sätter igång.


 
ACO. Caring shower oil. No perfume.
Min kompis i duschen de senaste månaderna, när min hud har varit lite extra vintertorr och otrevlig. Skönt då med en milt löddrande och rengörande olja i duschen. Så pass skönt att jag ersatt den här flaskan med en ny likadan.
Betyg 5/5 

ACO. Body lotion moist. Unperfumed.
Efter dush är det lotion, och det här är den ständigt återkommande familjefavoriten. Det går åt en del, med andra ord, och vi har så klart ersatt denna här med en likadan.
Betyg 5/5

2 x Atrix. Intensive protection cream. 
Min favorithandkräm. Gjorde slut på den bredvid sängen och den i badrummet, och båda har ersatts av samma lika.
Betyg 5/5

Lush. Conga duschjelly.
Lite kul med en duschtvål i geléform, och den doftade gott och fruktigt. Däremot faktiskt inte toppen i duschen, då vi upplevde att den liksom löstes upp och det ramlade av stora bitar av den. Trist. 
Betyg 1,5/5

Ica. Ekologiskt certifierat balsam. Oparfymerad.
Under användningens gång med den här tuben slog det mig att jag har nog använt det här balsamet förut och inte uppskattat hur det luktade. För parfymfri betyder inte doftfri, och jag vill minnas att det luktade svamp. Antingen är min covidnäsa fortfarande inte helt bra, eller så har de omformulerat balsamet, för jag kände ingen svampdoft den här gången. Knappt någon doft alls faktiskt. Ett ganska ordinärt balsam. Lätt att skölja ur, vilket alltid är ett plus i min bok. Köpte ett annat balsam när det här tog slut, men kan tänka mig omköp här.
Betyg 3/5

Nuud. Deodorant.
Deodorant i krämform som inte behöver appliceras varje dag. Jag brukar använda den varannan till var fjärde dag, och upplever att det räcker bra så. Dryg är den också. De räknar med att en tub ska räcka i 6 veckor ungefär, men jag lyckas få mina tuber att räcka i många månader. Ersättaren till den här har väntat sedan december...
Betyg 5/5

It's skin. Carrot. Clear skin mask sheet.
Arkmask i tunt tyg som ska minska rynkor och jämna ut hudtonen. Eller i mina ögon - en ganska skön ansiktsmask. Satt ganska dåligt, jag upplevde det som att det släppte från huden. Passformen var okej, doften bra och jag fick lite över i burken att använda som en kur. Omköp? Kanske.
Betyg 3/5