söndag 30 juli 2023

Julis nagellack

Det har förekommit lackpauser i juli, mest för att jag har varit lat, men också för att de skulle få vila lite eftersom nagelproblemen inte verkar ge med sig. Fem lack har jag ändå lackat på, och jag bar dem i den här ordningen.


London Grace, Ariana
Härlig gul färg, men lite som vanligt med gula lack så var det inte helt lätt att lacka med. Det var svårt att få jämnt, men var inte supersvårt att jobba med.



H&M Vegan & Natural, Piece of ocean
Som jag gillar de här lacken. Fina nyanser, bra att måla med, bra pensel. Skulle kanske önska andra finishar än jelly/crelly/kräm, men jag är nöjd med vad jag fått också. Alla lacken heter "piece of" någonting, och Ocean är så klart blått. Som en lite dammigare marinblå kanske.



H&M Vegan & Natural, Piece of sunshine
Solsken är tydligen orange. Eller aprikosfärgad, för det var lite så jag upplevde det. Helt underbar färg, en sådan där som jag blev glad av.



Atelier Rouge, Cannes
Jag kunde inte hålla mig. Fast att jag egentligen lovat mig själv att inte köpa så många fler Atelier Rouge, så kunde jag inte låta bli ett par från sommarkollektionen. Som det här helt otroligt knalliga gröna. 



a England, Elizabeth
Som en hyllning till Drottning Elizabeth kom det här hololacket till. Royallila, kallas färgnyansen. Tyvärr fotograferad när det var mulet så bilden blev sisådär.
Lacket som sitter på just nu. Och därför är det här inlägget slut nu.