onsdag 29 november 2023

Novembers nagellack

Eftersom jag i stort sett bara haft Depend-lack i otestade lådan, så är det en klar majoritet av dagens inlägg som består av just Depend. Tre av fyra, till och med, alla från samma kollektion - Autumn sky. Och jag bar dem i den här ordningen.


Depend O2, #5167 September sky
Borde kanske burits i september, men då ägde jag det inte ens så det hade blivit svårt. Rosa bas med rosasilvriga flakies. Känner att det är tämligen ounikt i samlingen, och inte värst spännande. Fint ändå.



Depend O2, # 5165 Midnight purple
Lite roligare är då det här lila lacket, kanske främst för att flakieserna inte drunknar i basen, och de skiftar i fler färger. Guld, koppar, silver och rosa syns kanske allra mest. Förhandstippad som en av favoriterna i kollektionen.



Depend O2, #5164 Moon art
Också det här var ett väldigt fint lack, och jag kan absolut hålla med omkopplingen till månen. Grå bas och flakies i koppar och silver.



a England, Whitby abbey
Mina naglar tröttnade lite på flakies så jag bestämde mig för en paus några lack framöver. Eftersom jag tittade på en video från Whitby abbey, där Bram Stoker hittade inspiration till Dracula, så föll valet på lacket som heter Whitby abbey från a England. Det betyder så klart att det är holo, ganska grått men med en tydlig lila skiftning.

Det var det. Har beställt lite nya lack under Black Friday som jag väntar på. Tur det, för jag har bara ett ensamt litet Depend kvar i otestade lådan. Men det får bli en annan månad.