torsdag 7 juli 2011

Splittrad

Känner mig lite splittrad just nu...

Dels håller jag på med ett projekt som kräver min uppmärksamhet den här veckan. Samtidigt har jag ett annat projekt, av skrivkaraktär, som är inne och bråkar med mig nästan hela dygnet. När jag är vaken i varje fall. (Fast om jag skulle drömma om det också skulle det vara extra spännande. Ja - jag minns ofta mina drömmar och jag har drömt sant en och annan gång.)

Som att det inte vore nog så håller jag dessutom på och läser en bok just nu som inte direkt gör mig oberörd. Hade jag inte haft fullt upp den här veckan hade jag sträckläst den och jag lovar att återkomma till den vid ett senare tillfälle. Jag kan dock redan nu upplysa om att jag kommer ge "Överenskommelser" av Simona Ahrnstedt ett högt betyg. Stämmer in i hyllningskören.

Men nu ska jag skriva lite tror jag minsann.

2 kommentarer:

  1. Så den är så bra? Jag har läst om den tidigare, att den ska vara väldigt bra och jag har väl stått och tvekat några gånger. Men det jag hört är att den är väldigt sexinriktad, lite tantsnusk och det är väl det som fått mig att inte köpa. Men om du ger den bra betyg kanske jag ska kika lite i den senare.

    SvaraRadera
  2. Med tanke på att det utspelar sig i sociteten på 1880-talet, så är det inte mycket sex. Men passion!!! Och frustration och ilska. Som en mix av Jane Austen och Marian Kaeys. Tvä författare jag älskar. Den kommer få en 5:a - var så säker.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .