lördag 30 juli 2011

W.W.C.D?

Åkte en liten tripp till Ica för att köpa lördagsgodis och 1-årspresent. Kommer hem och möts av Cullen the idiot-cat. I trädgården.

- När 17 lyckades han smita? frågade jag älskade maken. Vi brukar nämligen ha stenkoll på våra katter och Cullen är inte den som smiter i första taget. Smitandet brukar hans "syster" Schumi ägna sig åt. Men nu var det alltså Cullen som spatserade omkring i hallonhäcken.
Älskade maken lade pannan i djupa veck och likaså de små barnen. Ingen av oss hade märkt att han smet ut, och med den svansen brukar det märkas.
Plötsligt spärrar älskade maken upp ögonen på vid gavel och utbrister:
- Fönstret i badrummet är öppet!

Detta betyder alltså att katten hoppat ut genom fönstret i badrummet. Som är ett takfönster. 2 våningar upp.
Så han smiter ut den vägen, och jag antar att han därifrån tagit sig ut på garagetaket som ligger nära till. Ett språng på mer än en meter men mindre än två. Garaget är bara en våning högt. Och vidare därifrån har han alltså antagligen skuttat rätt ner på gräsmattan eller tagit vägen via hasseln som växer vid garagets bortre vägg.

W.W.C.D? What would Cullen do? Om han nu riktigt gärna vill ut en sväng?

Slösa bort ett av sina nio liv tydligen.

2 kommentarer:

  1. Det känns ju tryggt. Hädanefter kan ni glömma all sorts vädring, ni är dömda att leva i ett kvavt hus

    SvaraRadera
  2. Det finns ju löplina. Och korsdrag. ;)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .