onsdag 12 oktober 2011

Alvhilda

Jag har en god vän, Perny, som trogna läsare borde veta om vid det här laget. Särskilt som jag länkar till hennes blogg titt som oftast.

Jo, den här vännen och jag har ett gäng gemensamma intressen. Ett av dem är att skriva. Men hon har kommit aningens längre än mig, som mest skriver och förkastar hela tiden och aldrig kommer vidare i storyn. Hon har kommit så långt att hon skrivit det första utkastet på en roman, den första i en trilogi. Det utkastet har jag precis läst och kommenterar järnet på.

Och kom ihåg var ni läste det först - ser ni en roman som heter "Alvhilda" så köp den för bövelen! För det är den jag precist läst. Och jag vill väldigt, väldigt gärna läsa del två och tre också.

Jag har bestämt hur bokomslaget ska se ut också. Perny har ingen talan.

2 kommentarer:

 1. Men du får ju berätta hur det ska se ut då, annars kanske det blir som förläggaren tycker för inte har något att sätta emot. Med tanke på att jag faktiskt är riktigt bland i huvudet om hur jag vill att det ska se ut, så är jag väldigt öppen för förslag.

  Förövrigt, tack, va gulligt skrivet, reklam är fint :)

  SvaraRadera
 2. Alltså - det tar jag med förläggaren. Lägg dig inte i det här.

  Vaddå DIN bok?

  Skämt åsido, fick en tydlig bild i mitt huvud, men den berättar jag om när vi ses nästa gång.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .