måndag 24 oktober 2011

Svar till Perny

Min vän Perny kan inte alls förstå varför jag är rädd för oskyldiga små spindlar... Personligen förstår jag inte hur hon kan vara rädd för getingar. Fobier slår olika tydligen. 


För mig är de alltid som den på bilden. Fast med 8 ben.

7 kommentarer:

 1. App app app, nu tar du i så du spricker litegrann. Jag har visst förståelse för att du kan vara rädd för spindlar, den är dock lite mer problematisk än vad min getingfobi är. Du är ju även rädd för avbildningar (eller så busgör du dig till)jag är bara rädd för de helt okontrollerbara flygande aik:arna när de surrar runt mig eller surrar så jag inte kan se dem, bara vet att de är någonstans.

  Sen är det ju roligt att retas, på samma sätt som alla verkar tycka det är roligt att retas med mig.

  Jag har förövrigt valt bort en helcool dessert till helgen bara för din skull. bara så att du vet!

  SvaraRadera
 2. Eller kanske kan den vara en bra grej som KBT-behandling för dig att komma över spindelfobin ;)

  SvaraRadera
 3. Tillägg, och bara för att få spamma ner ditt inlägg totalt - "Jaha, du tänker på det inlägget, ville ju bara poängtera att dom inte är så brighta"

  SvaraRadera
 4. Jag blir inte alls rädd när jag ser dem på bild, ryser bara lite för att de är äckliga. Och en Pappa Långben är skitgiftig. Den har bara för klena käkar för att döda dig. Basattduvet.

  SvaraRadera
 5. Så då är det fritt fram med denna smaskiga efterrätt ;) http://4.bp.blogspot.com/_4OYGjUrdllo/SPJqM7v406I/AAAAAAAAIYg/jKTxak1mqtg/s400/fiveplates.jpg

  SvaraRadera
 6. Vill du pilla med det där så ha det så kul. Undrar om man kan göra getingbakelser också? Eller nyckelpigebakelser till M?

  Som sagt Perny - fobier slår olika. Och är obegrepliga för dem som inte har dem. ;)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .