fredag 30 december 2011

Bon appetit! Topp 5 2011

Mat är inte bara gott - det är roligt också. I varje fall tycker jag det. Här kommer årets topp 5 av de recept jag publicerat under året. Långkok blandat med snabbaste snabba. Välkommen till bords.


1. Tjälknöl
Gott så det vattnas i munnen på mig bara jag tänker på det. Tror minsann det är dags för en ny snart.


Det tar sin lilla tid i anspråk, men det är vare sig svårt eller jobbigt. Har tagit sig högt upp på listan över favoriträtter både för mig och Stora J i år. Lika gott i pitabröd som att mosa kokt potatis i. Omnomnom.


Brukar kunna generera en hel del träffar på bloggen, den här pajen som jag höftade ihop en dag när jag tröttnat på makaroner och korv. Och det är inte undra på för den är smällgod!


Tack Rachael Ray för denna underbara vegetariska pasta som jag ofta längtar efter. Gott och fräscht. 


Inga bananer på bilden och i originalet syntes inte sweet chili till. Men det är ju så det är med matlagning, man lägger till och tar ifrån. Fast den är mumsigare med bananer, tycker jag i varje fall.

2 kommentarer:

  1. Alltså...! Tjälknöl! Och pulled pork!!! I samma inlägg!!!!!!! *blir knäpp* Dessutom kommer jag nog salivera ihjäl mig strax. Om några sekunder. Tur att inte bilderna syns nu när jag sitter och skriver det här...

    SvaraRadera
  2. Långkok är fina grejer det! :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .