torsdag 1 december 2011

Julkalendrar!

Så här ser årets godiskalender ut hemma hos oss. Vi hade inte riktigt lust att betala 50 spänn stycket för Haribos godiskalendrar, eller en tjuga var för chokladkalendrar med sådan där superäcklig blockchoklad i. Så vi gjorde vår egen. Här finns det skumtomtar, klubbor, choklad, sura nappar och ingen lakrits alls. Hade det varit min kalender hade det varit nagellack och enbart lakrits i den, men nu är den barnens och två av tre barn tycker inte om lakrits. Så man undrar om de verkligen är mina. Men det är de för det gjorde attans så ont att klämma ut dem, det minns jag nog.


Som om det inte är glädje nog med denna godiskalender - det finns en massa gottigt ute i cyberrymden också. Tänkte tipsa om några julkalendrar som surrar runt därute, några som tävlar bort priser, andra som visar något vackert varje dag fram till jul. Nu surfar jag mest på skönhetsbloggar, så tipsen blir därefter.

Vi börjar med Lipgloss Bitch som kör en tävlingskalender. Bakom första luckan döljer sig doften Yellow diamond från Versace.

En lite mer eftertänksam kalender hittar vi här, som handlar om den ensamma, kreativa dockan Jutta-Lee. Hoppas hon får en kompis i julklapp.

Mer kreativitet hittar vi hos Tant Barbro som bjuder på nailart. Fantastisk sådan. Först ut är ett gäng lingon.

Även Bjooti tävlar ut en massa skönhetsgojs under december. Vill nästan inte tipsa om vad som finns bakom lucka 1 för herrejösses vad jag vill vinna det. (Men det är hårgojs från Macadamia natural oil.)

Inne på Facebook hittar vi Klarspråkskollen och deras kalender, som lovar innehålla massor med "språktips, rim och julklurigheter".

Fått ett tips från Stefan om att även han har en julkalender på sin sida Biggest Loser. Första luckan är möjligheten att vinna en Frozzy pack. Kan skriva under på att den är bra! (Sen borde jag gå med där, men det är en annan historia...)

Även Total Beauty har en julkalender som verkar extremt lovande. Full med godsaker för den skönhetsgalna. Mig alltså.

6 kommentarer:

 1. Jag kör också en julkalender med bland annat träningsredskap och skönhetsprodukter på Biggest-Loser.se :)

  SvaraRadera
 2. Länkar självklart vidare! :)

  SvaraRadera
 3. Tack sötis :) Nu dröjer det inte länge förens första luckan öppnas...

  SvaraRadera
 4. Ser jag fram emot. :) Och att bli kallad sötis ser jag som en utmärkt start på december. ;)

  SvaraRadera
 5. Åh, vad rar du är :) Tack för tipsen!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .