måndag 17 juni 2013

Födelse-Dagens


Outfit: Grå klänning med tyllvolanger från Modcloth, gulrandig t-shirt från Monki.
Smink: Svart eyeliner och mascara och markerade ögonbryn fick räcka idag.
Nagellack: Gula Lemon tree från H&M pimpat med lite röda prickar (Adventure red-y från China glaze).
Frisyr: Fläta. Jag kan fläta håret igen!
Doft: Rain från Marc Jacobs.
Klocka: Nej.
Smycke: Mina fina örhängen med Horus-öga, halsband med nyckel. Nyckeln fick jag som extrapresent när jag köpte örhängena från DejaLaVouge (Etsy). Och så mina armband så klart.
Fika: Te och tårta.
Middag: Kallrökt lax, färskpotatis och kall sås som är kompis med aioli.
Pryl: Födelsedagspresenter!
Sysselsättning: Baka tårta. Fira födelsedag.
Låt: Jomen alltså... Jag lyssnar ju en del på Adam Lambert nuförtiden, jag gör ju det. Och när jag säger en del menar jag ungefär hela tiden.
Kvällsnöje: Tänkte faktiskt titta på tv för ovanlighetens skull. *harkel* Och dricka absint så klart! Har man fått en absintfontän så har man.
Att tillägga: Jag fyller år! Eftersom jag ålderskrisar lite just nu (min hjärna tror att jag är 22 men jag är ju inte det) är det inte helt smärtfritt men jag har fått massor av fina presenter som plåster på såren. Inte en enda bok fast jag egentligen bara önskat mig böcker. Istället har jag fått champagne, absint, absintfontän, armband, filt (med Union flag), servetter (med Union flag) strumpor (med Union flag), mugg, coca cola med mitt namn, chips, prydnadsnagellacksflaska, pengar samt presentkort till tatuering, choklad, underbar tavla, kramar, blommor.
Jag gillar att fylla år, men inte nödvändigtvis att bli äldre.