onsdag 26 juni 2013

Tusen miljoner tack

Ibland blir man helt överväldigad av tacksamhet. Vilka underbara människor det finns i vårt avlånga land - visste ni det? 

Här sitter jag och bloggar om att jag är lite ledsen över att min tub med Wen är slut, eftersom jag gillade den, och en av mina (ytterst få) läsare erbjuder mig att få hennes tub eftersom hon inte ville ha det. Och som om det inte vore snällt nog så får jag en ny flaska Seche Vite också eftersom jag fått skräp i min.

Hur snällt? Så väldigt att jag inte vet hur jag ska uttrycka min tacksamhet. Men ja - det kom en liten tår i ögonvrån. Och ett glädjetjut.


Tack så mycket! Tack tack tack tack tack tack tack och så vidare i all oändlighet. Härlig sommar önskar jag dig också. Och en massiv kram.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jag veeeeeet! Hopp om mänskligheten och allt sånt där. :) <3

   Radera
 2. Ahmen du kan få min tub WEN oxå.. jag vet inte vad jag ska göra med den. Jag har SUPERTJOCKT långt hår jag lär ju göra av med hela tuben på en gång. Vi hoppar det och gör någon glad i stället, mkt roligare. Maila mig din postadress @ kitty_se [at] detdära Yahoo-punkt-com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sent omsider ser jag det här - har varit i internätskugga en vecka så vi skyller på det. ;) Mail på väg. :)

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .