söndag 30 juni 2013

Junifavoriter

Har haft en aningen bättre månad den här månaden, även om det haglar dåliga dagar (eller timmar). Har man ångestproblem så har man. Det ger sig väl någon gång. Letar glimtar i töcknet den här månaden också. Mycket partaj har det blivit...

Födelsedagsbarn: Jag själv. Som tyvärr inte fyllde 22. Har ålderskris och känner mig gammal och ful.
Kläder: Fortfarande gula. Periodar på färger och är tydligen inne i en gul period. Sydde om en tjusig klänning till en kjol också.


Nagellack: Sparkling garbage från Orly. Alla lack som kan matchas med flugor förtjänar toppbetyg.
Tv-program: Eftersom det är några månader kvar till säsong 5 av "Glee" startar så säger jag mitt senaste klämma-säsong-på-säsong-av-en-serie-jag-missat-projekt. "Supernatural" alltså. Har väl halva säsong 1 kvar att se innan jag kommer med ett utlåtande.


Skolhändelse: Ingen alls för jag har slutat skolan. Denna punkt kommer alltså utgå. Buhu...
Festlighet: Min födelsedagsfest och midsommarafton där vi passade på att fira min bror som fyllde något med en nolla på slutet. Och så träffen med Fantastiska Fyran - de underbara!
Frisyr: Nyfärgat, men tyvärr inte i någon udda färg. Vill fortfarande ha teal, eller knallrosa slingor. Eller både ock. Why not?
Pussgurka: Älskade maken. Vem annars?
Extra speciell rolighet: Jag har sett Depeche Mode på Globen igen. En av mina favoritsaker överhuvudtaget.

Vi satt en bit ifrån, men man kan få feels ändå.

2 kommentarer:

  1. Man får vara glad för dom dagar och timmar som är bra och om detta varit en lite bättre månad ska du se att Juli blir ännu bättre.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .