måndag 3 juni 2013

Saker jag inte behöver men vill ha


Den här tatueringen, fast på skulderbladet. Fast jag vet inte, i morgon kanske jag inte alls vill ha eye of Horus. Men jo, det vill jag nog.


Den här har jag däremot bestämt mig för, har velat ha en evighetssymbol flera år och nu har jag bestämt att jag vill att den ska vara enkel och på handleden. Så ja - det är min handled ni ser ovan där, men inte en tatuering (än) utan jag som testar om jag gillar, med hjälp av eyeliner. Jag inte bara gillar - jag älskar.


En reservoarpenna. Jag hade en förut som jag inte vet vart den har tagit vägen. Jag älskar att skriva med reservoarpenna. Det blir så vacker text och så älskar jag hur den låter på pappret.


En ny hårfärg. Just det här är lite mer än vad jag tänkt mig dock, men jag tycker det är snyggt. Jag är nog mest inne på mörk petrolgrön och/eller magenta. 


Back up på favoritdoften Rain från Marc Jacobs. Helst en stor flaska så den räcker ett tag. Eftersom den utgått ur sortimentet. Fan också.

Sedan vore det ju väldigt trevligt med en enhörning också, men det tror jag blir ännu svårare att få tag på än Marc Jacobs-doften. Och nej - det duger inte med en häst. 

4 kommentarer:

 1. Evighetssymbolen är klassisk och stilren. En sån man inte tröttnar på. Även ögat är väldigt fint tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Problemet för mig är att jag har ungefär 1000 idéer. Jag behöver en klon att tatuera också.... ;)

   Radera
 2. Inbillar mig att det skulle vara läskigt att sticka en nål i huden rätt över venerna i handleden *rys* Fast jag vet ju inte alls hur det känns att tatuera sig så jag kan ju ha helt fel :)

  Jag skulle vilja ha en tatuering under ena foten som sa "Made in Sweden", sådär som det står "Made in China" under fötterna på små leksaksplastdjur eller actionfigurer. Fast jag är rädd att folk ska tro att det har rasistiska undertoner :( ...när jag egentligen bara vill påminna om min lillebrors plastdinosaurier! Hade varit enklare om man var "tillverkad" utomlands, men mina föräldrar var inte så påhittiga :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nålen går ju inte in så långt, så det är ingen fara. Själv är jag galet rädd för nålar när de kommer i sprutform, så där så jag till och med tittar bort när de tar blodprov i Grey's anatomy, men att tatuera mig LÄNGTAR jag efter. Jag har redan två. Under foten skulle JAG inte våga dock, men det kan bero på att jag är så satans kittlig. Och vem skulle se den tatueringen om du gjorde den? Och undrar någon får du väl förklara. Det är din hud, du gör som du vill.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .