måndag 3 juni 2013

Saker jag inte behöver men vill ha


Den här tatueringen, fast på skulderbladet. Fast jag vet inte, i morgon kanske jag inte alls vill ha eye of Horus. Men jo, det vill jag nog.


Den här har jag däremot bestämt mig för, har velat ha en evighetssymbol flera år och nu har jag bestämt att jag vill att den ska vara enkel och på handleden. Så ja - det är min handled ni ser ovan där, men inte en tatuering (än) utan jag som testar om jag gillar, med hjälp av eyeliner. Jag inte bara gillar - jag älskar.


En reservoarpenna. Jag hade en förut som jag inte vet vart den har tagit vägen. Jag älskar att skriva med reservoarpenna. Det blir så vacker text och så älskar jag hur den låter på pappret.


En ny hårfärg. Just det här är lite mer än vad jag tänkt mig dock, men jag tycker det är snyggt. Jag är nog mest inne på mörk petrolgrön och/eller magenta. 


Back up på favoritdoften Rain från Marc Jacobs. Helst en stor flaska så den räcker ett tag. Eftersom den utgått ur sortimentet. Fan också.

Sedan vore det ju väldigt trevligt med en enhörning också, men det tror jag blir ännu svårare att få tag på än Marc Jacobs-doften. Och nej - det duger inte med en häst.