söndag 3 november 2013

Jag drömmer om en...

...ny hårfärg. 
Problemet? Mitt hår är färgat rätt så mörkt. Nästansvart faktiskt. Och jag har inte riktigt råd att ta mig till en frisör för att ljusa upp det så jag får väl vänta tills det gråspräckliga vuxit ut innan jag kan färga det i någon skojig färg. Och då vill jag säkert inte ha någon rolig färg längre och färgar det mörkt igen - knowing me.
Fram till dess drömmer jag mig bort till de här tjusiga flickornas hårfärger.


Teal är snyggt. Som Demi Lovato  burit det...


...eller Lady Gaga. Ser snyggt ut med en mörkare utväxt också.


Katy Perry är rasande snygg i mörkt lila.


Och om Helen Mirren kan ha rosa hår så kan väl jag.

6 kommentarer:

 1. Tja, vill man ha sådana färger måste man ju bleka rätt så rejält. Jag håller på att jobba mig till ljust nog så jag kan skaffa blått hår.

  SvaraRadera
 2. Hrmm jag har en riktigt gräslig utväxt.. :( Blont i topparna och råttfärgat i botten. Ser riktigt gräsligt ut. Funderar på att färga det ngn brun nyans.. Har såpass mycket röda pigment att vette tusan vad som passar en.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltid ett bekymmer det där. Men drömma kan man ju.... :)

   Radera
 3. Jag fick häromdagen beröm för dom fina slingorna jag fixat i håret. Hmpf, det var det gråa som vuxit ut... Ska och färga om och fixa på fredag.

  Go for it girl. Jag tror på mörk teal på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle nog vara görsnyggt. Sedan har jag en man som ser direkt äcklad ut vid tanken men pffft - det skiter väl jag i. Vill dessutom inte ha hela håret färgat utan slingor.
   Känner igen det där med det grå - det finns väl anledningar till att man färgar det liksom...

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .