söndag 19 januari 2014

Alvhilda


Min kära Perny har skrivit en bok (eller tre). Och hon har valt att inte spara den i byrålådan utan att släppa den fri och som tur är så har ett förlag nappat på detta.
Någon gång den här våren kommer "Alvhilda" ligga nytryckt och klar i mina händer. Något exakt datum är inte satt ännu, men jag lovar att meddela när det är dags. För det här måste ni läsa - och det säger jag inte bara för att Pernilla är en av mina BFF utan för att det är sant.

Och sedan hoppas vi på att del två och tre i den här trilogin kommer dundrande genom tryckpressarna inom en snar framtid också.

7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det är så fantastiskt roligt och jag är helt galet stolt över Perny. :)

   Radera
  2. Ja Anna, och MrsData, det är skitkul :) *hoppar av glädje*

   Radera
 2. Tack för fantastiskt gullig reklam :) you are the best

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså - nej det är jag inte. Det är inte jag som skrivit TRE böcker och ska få en av dem utgiven. Det är du det. Alltså är du bäst.

   Radera
 3. Cool! Kan ju bara föreställa mig hur svårt det måste vara att få ett förlag att nappa, även om man redan gjort det gigantiska jobbet med att skriva en bra bok! Skithäftigt, på ren svenska :) Stort grattis Perny!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så SATANS coolt. Jag pöser över av stolthet. Jag har begåvade vänner, så är det bara.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .