onsdag 9 juli 2014

Heat wave

Så. Det har ju blivit lite varmt i det här landet de senaste dagarna, som ni säkert har lagt märke till. Jag tillhör det där släktet som har problem både när det är för kallt och när det är för varmt. Och de senaste dagarna har det varit så varmt så att man blir svettig av att andas, på ett litet ungefär.
Det betyder att jag inte direkt gör många slängar med sleven och dessutom blir så trött att jag måste sova, när som helst. Jag slocknar bara i en halvtimme eller så. Och tupplurar är ju sköna, men kanske inte om man tvärsomnar hopvikt som ett dragspel i en soffa på en allt varmare solig altan.

Tur att jag hade skugga nästan hela tiden, och att min man är bra på att massera ut leder som stelnat i obekväma poser. Förresten har jag knappast ont alls om jag ligger på magen, men det är lite svårt att titta på semifinal i fotbolls-vm då.

Men jag tänker inte klaga - förutom att jag visst det tänker klaga. För man får faktiskt tycka att det är jobbigt när det är varmt utan att för den skull vara fråntagen rätten att klaga när man tycker vinter är jobbig.