onsdag 23 juli 2014

Wishlist Wednesday

Det var en stund sedan jag gjorde en önskelista. Det här är lite av vad jag önskar mig just nu.


Om det inte vore för det faktum att jag redan har elvatusen kassar/väskor skulle jag lätt slå till på den här. Jag menar - röd! Och attans så smart text, som jag varit med att rösta fram. Det finns fler väskor på min vän Evas Tictail shop Easyart, och är man extra snäll kanske hon kan göra en specialare om man vill ha sin egen text. Jag tycker ni ska titta in och beundra och köpa helt enkelt.
Jag vill så hjärtans gärna äga det här konsttrycket av TsumiNoAru att jag sitter och tittar på den en liten stund varje dag på hennes Etsy shop. Och ja - det är mitt "ship" Sterek, men se vad vackert det är! Färgerna! Kompositionen! Vill ha!!!


Och när vi pratar om saker jag vill ha med x antal utropstecken efter - London!!!!!! Jag vill dit igen. Jag vill se The Gherkin på riktigt, jag vill dricka afternoon tea på något litet undanskymt café, jag vill besöka Forbidden Planet, jag vill höra engelskan omkring mig, äta fish and chips med maltvinäger och vara i London! För tusan!


Och när jag är i London vill jag absolut se "The Phantom of the Opera" på Her Majesty's theatre. Det är en dröm jag har haft i massor med år, och som ännu inte infriats - att få se min favoritmusikal på urscenen. Med tanke på att den har gått där sedan 1986 är jag livrädd för att den ska sluta gå innan jag hinner dit.


Just precis nu vill jag ha is i mitt vattenglas. Ska se om jag orkar ta mig ut i köket i denna obarmhärtiga värme och fixa det.


Jag skulle väldigt gärna sörpla i mig en burk vaniljcola också, men det kan jag glömma för det har vi inga hemma. Is vet jag att vi har i frysen dock, så det där isvattnet borde ju inte vara svårt att fixa.Man behöver inga tröjor just nu, men när det blir koftväder igen skulle jag inte ha något emot att gosa in mig i den randiga skapelsen från Modcloth.


Och så finns det så klart nagellack från A England som jag gärna vill införliva i samlingen. Just nu är det fem lack jag saknar för att min samling ska vara komplett. Synd att de ska vara så svåra att få tag på, de där lacken jag vill ha.

6 kommentarer:

 1. Gissa vart jag ska om lite mindre än två veckor ;) Nått du vill att jag tar med hem åt dig? Te kanske? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Avundsjukan som rasar i min kropp! :D Nja, jag vet inte jag - Perny var där för ett tag sedan och hade med sig ett nytt paraply till mig. Hittar du något snajsigt med den däringa flaggan på så kanske det. Om du vill.

   Gissa vem som var i Götet förra veckan? Jag! Till och med på Liseberg i hällregn och bland Gothia cup-deltagare. Fick dock så späckat schema att det jag inte hörde av mig, vilket jag ångrar så här i efterhand.

   Radera
  2. Åh, ja jag såg det just i nästa inlägg. Så synd! Men så blir det ibland, förhoppningsvis kommer det fler tillfällen :)

   Radera
  3. Man kan alltid hoppas. Hann bara se en pyttebit av Göteborg så jag återvänder gärna.

   Radera
 2. Hur gör man för att inte älska England?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen aning. Älskade England redan innan jag kom dit första gången, och kärleken har inte precis mildrats med åren om man säger som så. Snart 8 år sedan jag var där senast och jag LÄNGTAR tillbaka så det inte är klokt.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .