onsdag 23 juli 2014

Wishlist Wednesday

Det var en stund sedan jag gjorde en önskelista. Det här är lite av vad jag önskar mig just nu.


Om det inte vore för det faktum att jag redan har elvatusen kassar/väskor skulle jag lätt slå till på den här. Jag menar - röd! Och attans så smart text, som jag varit med att rösta fram. Det finns fler väskor på min vän Evas Tictail shop Easyart, och är man extra snäll kanske hon kan göra en specialare om man vill ha sin egen text. Jag tycker ni ska titta in och beundra och köpa helt enkelt.
Jag vill så hjärtans gärna äga det här konsttrycket av TsumiNoAru att jag sitter och tittar på den en liten stund varje dag på hennes Etsy shop. Och ja - det är mitt "ship" Sterek, men se vad vackert det är! Färgerna! Kompositionen! Vill ha!!!


Och när vi pratar om saker jag vill ha med x antal utropstecken efter - London!!!!!! Jag vill dit igen. Jag vill se The Gherkin på riktigt, jag vill dricka afternoon tea på något litet undanskymt café, jag vill besöka Forbidden Planet, jag vill höra engelskan omkring mig, äta fish and chips med maltvinäger och vara i London! För tusan!


Och när jag är i London vill jag absolut se "The Phantom of the Opera" på Her Majesty's theatre. Det är en dröm jag har haft i massor med år, och som ännu inte infriats - att få se min favoritmusikal på urscenen. Med tanke på att den har gått där sedan 1986 är jag livrädd för att den ska sluta gå innan jag hinner dit.


Just precis nu vill jag ha is i mitt vattenglas. Ska se om jag orkar ta mig ut i köket i denna obarmhärtiga värme och fixa det.


Jag skulle väldigt gärna sörpla i mig en burk vaniljcola också, men det kan jag glömma för det har vi inga hemma. Is vet jag att vi har i frysen dock, så det där isvattnet borde ju inte vara svårt att fixa.



Man behöver inga tröjor just nu, men när det blir koftväder igen skulle jag inte ha något emot att gosa in mig i den randiga skapelsen från Modcloth.


Och så finns det så klart nagellack från A England som jag gärna vill införliva i samlingen. Just nu är det fem lack jag saknar för att min samling ska vara komplett. Synd att de ska vara så svåra att få tag på, de där lacken jag vill ha.