lördag 23 maj 2015

Find the horizon I promise it's not as far as you think-DagensLåt: "Swim" med Jack's Mannequin. Låten handlar om Andrew McMahons kamp mot cancern, som han kom fri ifrån. För mig har den dock en helt annat betydelse. Har man suttit där med väldigt mörka tankar och bara råkat lyssna på den här texten med tårarna strömmande blir det så. Just keep swimming - ge inte upp. Horisonten finns där framme.
Outfit: HochM all the way idag igen: t-shirt med fjärilsdödskalle, blus med fjärilar/malar/skalbaggar, svart kjol, mönstrade leggins.
Smink: CC creme från Luméne, ögonbrynsskugga från Clinique, ögonskugga från Cover girl, eyeliner från Yves Rocher, mascara från Julia, blusher från So Susan, läppstift från Lord and Berry.
Nagellack: King Arthur från A England

Frisyr: Snurrat och flätat. Guhuhud så tråkigt!
Doft: Amber and vanilla från HochM.
Smycke: Ringarna och örhängen från HochMs Coachellakollektion. Ett stort och ett litet.
Klocka: Nej.

Frukost: Bacon, ägg och rostat bröd. Melon till efterrätt och alltid te.
Fika: Kaffe och choklad.
Middag: Pasta med lövbiffsgryta.

Pryl: Ny säng!
Sysselsättning: Läsa, veckohandla, slänga gammal säng, baka lite paj.
Träning: Fortfarande lite för krasslig i ryggen för det.

Kvällsnöje: ESC för hela slanten. 

Att tillägga: Om Måns vinner? Ingen aning. Jag tycker låten är av vinnarkvalitet även om jag inte gillar början på den för den verkar gå för lågt för Måns röst och dessutom - countrygitarr? Jag har inte hört tillräckligt av de andra bidragen för att kunna uttala mig, men jag gillade Lettlands bidrag. 

2 kommentarer:

 1. Underbart att höra att jag inte är den enda som faktiskt fastnade för Lettlands bidrag. Tyckte den var ashärlig! Och nu vet vi ju att Moms låt hade vinnarkvalité. Och vilken glädje :D han var så genuint glad att jag ville krama om honom som den femåring han kändes som.

  Förresten - ny pryl, säng, det är inte så liten ny pryl direkt. Grattis till det :) hoppas det hjälper din rygg.

  Fika i veckan! (Det var ingen fråga, det var ett måste, det var allt för länge sedan och jag vet att det är mitt fel)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade Belgien också så jag är riktigt glad att det gick så bra för de tre låtarna jag gillade bäst och att en av dem vann. Fast countrygitarr? Kommer aldrig vara mitt favoritljud liksom.

   Ryggskott är ju ryggskott oavsett säng, men den har ju inte blivit sämre i varje fall. Fast det kommer ta ett tag att vänja sig eftersom vi valt ny hårdhet på madrasserna samt en smalare säng för att få mer plats i rummet. Vi ligger så nära varandra ändå. :D

   Fika vore kul, men jag har ganska mycket att göra den här veckan. Tandläkarbesök med Lilla E x2, läkarbesok för mig, någon fyller år, några andra har fest... Får se om vi får till det.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .