tisdag 24 oktober 2023

Bullet journal för november

I helgen uttryckte E sin förvåning över att det redan är sista veckan i oktober. Och när även ens yngsta barn börjar känna av det där med att tiden bara rasslar iväg, det är då en vet att en inte är purung längre.
När en månad börjar lida mot sitt slut sätter jag mig såklart och pysslar med min bullet journal. För november blev temat fika, med fokus på te.


Jag har nyligen köpt en ny Tombow som jag ville använda, så den fick stå för färgprakten i november. 020 Peach är namnet. I övrigt har jag använt svarta fineliners från mitt set från Sakura Pigma Micron, nummer 08 och 02. Washitejpen med fikamotiv kommer från Willwa.
Månaden inleds med en månadsöversikt, och på motsatta sidan ett tecitat från Bondfilmen "Skyfall", där Q blir aningen trött på Bonds nedlåtande tonfall om hans ålder. 



Nästa månads bok kommer vara en fördjupning i min yogalärarroll. Anteckningar om den får samsas med nagellacken jag hoppas bära, och min kassakoll.



En rad om dagen på ena sidan. På den andra humör- och vanekoll.



Den senaste tiden har det faktiskt hänt att jag hoppat över mina morgonyogapass. Det kan hända att jag gör dem senare under dagen, men det kan också hända att jag hoppar över det helt. Inte ofta,men det förekommer.
Kommer ändå, såklart, försöka vara delaktig i Yoga with Adriene även i november. Andra sidan skriver jag in stretch och dagens grej på. Och omen drar en linje lite för långt, så kan en göra något roligt av den. Har jag hört.



En veckoöversikt som ser precis likadan ut som de gjort de senaste åren. Det passar mig så bra att göra mina dagliga att-göra-listor så här.

Såg precis att det fanns massa ny washi på Willwa, så vem vet. Kanske har ny tejp snart, kanske till och med en med jultema för nästa månad. Vi får se.