söndag 15 augusti 2010

Familjefotografering

Hur tar man kort på en familj på 5 personer, varav två räknas som barn, ett som ungdom och två är vuxna? Med stort besvär...

Har besök i helgen av goda vännen E. Som är fotograf. Ett gyllene tillfälle att få ett familjeporträtt, som min ömma moder så gärna vill ha. Sagt och gjort, vi bestämmer att bilderna ska tas söndag kväll efter att stora J kommit hem från Stockholm, där hon deltagit i ett cosplaykonvent. Och ute, för den trevligt gröna miljön och för att fånga det sista ljuset.

Lilla A var inte riktigt med på det tåget. När lilla E springer omkring och prinsessar till sig så att man får hindra henne från att hänga på sig 1000 halsband, så sitter lilla A bakom en bokhylla iklädd sin nya rutiga skjorta. Skitsur. För han ville läsa en serietidning.

Ömsom med hot, ömsom med löfte om diverse belöningar, får vi i varje fall ut honom till fotosessionen. Han log inte en enda gång..... Ridå.
E sitter efter fotograferingen och kollar igenom bilderna och konstaterar att det finns "typ en bild som är bra". Den är på bara mig och älskade maken. Inte hela familjen. Tack för den.

Kanske ska hitta på någon annan present till ömma modern. Skit också.

1 kommentar:

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .