söndag 30 januari 2011

Livet är hårt

Man vet att man har världens dummaste föräldrar när de tycker att man inte ska gå till granntjejen och leka ens "en pytte-pytte stund" eftersom de står och lagar lunch och efter lunchen ska man åka till den där fastern som fyller år. Tårta? Varför då? När man kan leka 10 minuter med någon man ändå träffar (nästan) varje dag? (Ibland funderar mamman på om hon driver ett fritids, men det kan vi väl bortse från.)

Och sedan simskola direkt på det. Nämen guhuhuhud vad elaka de där! Varför ska man behöva kunna simma? Det verkar mycket roligare att drunkna nästa gång vi åker till badhuset.

Som att det inte vore nog så börjar de där dumma bajskorvsföräldrarna låtsasgråta högt och ljudligt precis som man själv gör. Mamman lät så här: "JAG VILL LEKA MED H! JAG HAR INTE LEKT MED HENNE SEDAN FÖRRA ÅRET!"

Livet är hårt för lilla E.

2 kommentarer:

  1. Här äts det också tårta idag och på grund av dubbelbokning så skippas simskolan idag. Jag kanske är en dålig förälder då men... det skiter jag i :D

    SvaraRadera
  2. Bah satt du vet, så vill jag att du ska outa dig lite i din blogg ;) http://theperny.blogspot.com/2011/01/min-plats.html

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .