måndag 31 januari 2011

Men herregud!

Tror jag ska säga upp vänskapen med Perny... Utmanar mig igen, och man ska visst skicka vidare denna utmaning. Till vem? Undrar jag då? Gnuggar geniknölarna medan jag skriver det här inlägget.

Utmaningen var att visa var jag sitter när jag skriver mina åsikter. Och jag är så ospännande att jag sitter i soffan. Antingen i hörnet eller framför fönstret. Som ni kan se på kuddar och konst så är jag en anglofil som gillar film och science fiction. Just nu har jag stor lust att byta ut en av bilderna mot en med Doctor Who. Skulle vara tjusigt med en Tardis i stället för Darth Vader med fladdrande mantel. Tycker jag. Har inte förankrat det hos älskade maken än.
På bordet syns en annan passion - böcker. Och i fönstret står de enda blommorna i världen jag lyckas med - hoyor och orkidéer. Just nu har jag två orkidéer som blommar om och en blomstängel på gång på en tredje.Min utsikt när jag sitter i soffhörnet och skriver, som jag gjorde idag. För samtidigt som jag surfar runt sitter jag ofta och slötittar på tv. Multitasking så att säga. På bilden skymtar även den öppna spisen och buffén jag ärvde av min farmor och farfar. Tuben på soffbordet? Fotkräm. Älskade maken är VÄLDIGT bra på att ge fotmassage när vi tittar på tv på kvällarna. Och nej - ni får inte låna honom. Han är min. Skaffa en egen.

Och nu ska jag skicka vidare till tre personer. Håhåjaja...
Fast jag vet att han är utomlands just nu och det kan dröja ett tag, vill jag ändå se var min käre vän Japetus sitter när han skriver sina vackra inlägg. Om musik, film, historia, naturens skönhet och livets gång.
Underbart energiska och kreativa Petra som gör så vackra ting - jag skulle vilja se din verkstad. Var gör du dina tittskåp och dockor egentligen?
Och Nailtastic, som ledde in mig i nagellacksträsket (and how I love it!), var sitter du och målar dina naglar? Jag vill veta.
Och sedan ska ni skicka vidare till tre andra bloggar. Förlåt. Perny made me do it!

2 kommentarer:

  1. Byt inte ut min älskling Darth... Eller skicka honom till mig i så fall. Doctor Who är inte alls lika cool. Alla fall inte den nya serien. Den gamla kan väl gå an men inte i samma liga som Darth!

    SvaraRadera
  2. Håller inte med där riktigt... Tycker Darth ser lite mesig ut på den här bilden. Hjulbent och med fladdrande mantel. Njae..... Inte direkt ondskefull, liksom. Finns bättre bilder.

    Sen är ju jag kär i David Tennant. ;) Fast jag skulle helst se en Tardis eller en Dalek på väggen. Problemet är ju bara att Darth är älskade makens.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .