onsdag 12 januari 2011

Nagelkäk

Jag har en tid haft problem med mina naglar. De har varit mjuka och sköra. Går av, flisar sig, skivar sig som en limpa. Har inte varit kul. Särskilt inte som jag ÄLSKAR nagellack. Fast jag antar att ni redan hade märkt just den lilla detaljen...

Jag har försökt med att polera upp naglarna, gå utan lack (!), smörja händer 74 gånger om dagen, nagelstärkare, nagelolja. You name it. Ingenting har funkat. Började se för mig hur jag skulle vara tvungen att tålmodigt vänta på att en ny nagel växte ut. Skitkul. Inte. Jag har liksom inget tålamod. De missade att installera det när jag gjordes...

Sen blev det jul. Och jag råkar ha världens bästa svägerska! En flarra Nailfood från Scratch Nails hittade jag i ett bedårande vackert litet paket under granen.


Så här några veckor senare kan jag avslöja att det verkligen funkar! Mina naglar är mycket starkare och har helt slutat skiva sig. Tycker nästan det känns som att de växer lite snabbare också. Då växer det fula bort snabbare - inte en nackdel direkt.

Sen att den doftar gott av lavendel gör ju inte saken sämre direkt. Om man som jag har som kvällsrutin att mata naglarna är det bara att se som bonus att lavendel är en rogivande doft som används inom aromaterapin. Perfekt avslappningsdoft med andra ord. Sover så gott så!

2 kommentarer:

  1. Visst är den bra! Nail Food är min favoritolja!

    SvaraRadera
  2. Jag är TOKKÄR! Inget annat duger efter det här. Och så älskar jag lavendel också.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .