lördag 19 mars 2011

Tema favoriter: Blå

Känns en aning lättare att gå upp ur sängen en dag när solen skiner från en klarblå himmel. Hoppas det blir rejält med plusgrader så att den där snön som vräkte ner igår snabbt smälter bort.

Firar den blå himlen med att visa mina fem blåa favoritlack. Eftersom jag har mest lack i röda, blå och gröna lådan hade jag aningens med problem att välja. Lilla A fick hjälpa till igen.


På tummen: Rimmel Blue vogue, blå på snudd till svart med en aning skimmer
Pekfingret: Nox Twilight Talon, marinblå med skimmer. Vackert som en dag i solsken.
Långfingret: H&M Spending cash with Carl, kornblått skimmerlack. 80-talet igen.
Ringfingret: China glaze Secret peri-wink-le, ljusblått krämlack. Som en blåklocka.
Lillfingret: Nox Twilight Poseidon, drar lite åt det turkosa hållet. Lite dammig i tonen.


Vänster till höger: Rimmel Blue vogue, Nox Twilight Talon, H&M Spending cash with Carl, China glaze Secret peri-wink-le, Nox Twilight Poseidon.

Nya favoriter imorgon!

2 kommentarer:

  1. Oh, Spending cash with Carl är ett av mina favoritlack just nu. Det är sådan härlig färg, tycker jag. Strax efter att jag hade köpt det var jag tvungen att köpa massa kläder i samma färg för att den gjorde mig så glad :)

    SvaraRadera
  2. Skulle jag klä mig i den färgen skulle jag se ut som att jag dött nikotindöden. Tro mig - jag har testat. Men på naglarna funkar den tack och lov finfint. :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .