torsdag 25 augusti 2011

Man kan ju inte ha otur hela tiden...

Jovisst, jag har inget jobb och barnen bråkar livet ur mig. Men efter regn kommer... vinstregn tydligen.
För jag har vunnit inte mindre än två utlottningar på lika många dagar, samt att jag vann en ansiktsmask från Dr. Hauschka tidigare i somras.

I tisdags fickjag veta att jag vunnit ett hudvårds-kit från Soft Skin (återkommer om det när jag testat) och den vinsten var som sänd från himlen med tanke på att min rengöringsgel sjunger på sista versen. Tack för den LipGlossBich - du är rar!

Och igår trillade det ner två biobiljetter i brevlådan från en utlottning på AdLibris. Enda kruxet där är vad vi ska se för film, jag och älskade maken. Biljetterna går ut 17 september nämligen och utbudet på den lokala bografen är sådär för tillfället. Jag skulle kunna tänka mig att se "Jane Eyre" som har premiär 16 september, men inser att det kan bli svårt att få med mig maken på den. Han vill nämligen se den här:


Och vad säger man? Harrison Ford och Daniel Craig - lite skitiga och svettiga. Kan ju inte göra ont i ögonen direkt. Dessutom är jag ju löjligt svag för science fiction. Lutar lite lätt åt att det blir "Kåbojsare och äljens". Jag har ju blivit lovad popcorn och kolasnören i varje fall.

2 kommentarer:

  1. Men lätt att man väljer Cowboys vs aliens, låter ju s där lagom skruvat och så påminner det väl lite om känslan i Firefly, har ni sett den? :)

    SvaraRadera
  2. Fajerflaj? Vad är det? Aldrig hört talas om. :P

    (För oinvigda - Fan vad hon tjatar om Firefly!)

    ;)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .