onsdag 22 februari 2012

Onsdagsfunderingar

Första dagen i fastan och återigen har jag bestämt mig för att chips, godis, alkohol och läsk kommer jag hoppa över i 40 dagar. För pengarna jag inte använder till att köpa chips, godis, alkohol och läsk tänkte jag att man kunde göra något roligt. Äta pizza en kväll kanske. Kanske hyra film någon kväll? Kanske en tripp till badhuset eller Lek och buslandet? Köpa massor av snajsiga nagellack kanske? Eller kanske betala en elräkning eller något med. Inte kul, men det är roligt när lamporna lyser och spisen blir varm.

Barnen är iväg och leker med sina kompisar så jag har huset för mig själv ett tag. Tänkte läsa lite mer i bokcirkelboken, eftersom vi ska träffas och prata om den på lördag. Kan ju vara bra om den är utläst till dess...

Har lyckats söka två jobb också, och hittat ett tredje som jag funderar på att söka. Till saken hör att det är inom ett område där jag överhuvudtaget inte ens har föreställt mig att jag någonsin skulle jobba. Erfarenhet är meriterande, men inget krav, då man blir upplärd. Och varför funderar jag ens på att söka det här?  jo - en gång för länge sedan åkte jag förbi det huset där verksamheten är och såg vad det stod på fasaden.
"Där vill jag jobba", sa jag till älskade maken då. Är det då ett tecken? Är det inte så att jag nästan måste söka det här jobbet? Vad det står på fasaden?

Frökontroll.