lördag 18 februari 2012

WTF!!!

VAD FAN HÅLLER NI PÅ MED DÄRUTE!

Kvällens bästa bidrag åker ut och Björn Ranelid går DIREKT TILL FINAL??? Är ni fullkomligt vrickade? Precis det här var jag rädd för - att han skulle få tillräckligt med buskispoäng för att ta sig vidare. Mina barn blev så arga att de frivilligt gick och lade sig. Det ni!

Reflektioner över kvällens bidrag:

Youngblood: Jomen ni var väl söta. Typ. Men vad var det för konstig fransig skjorta en av er hade på sig?

Maria BenHajji: Björn Skift satt vid en vit flygel och sjöng om drömmar redan på 70-talet. Typ.

Mattias Andéasson: Fy faen vad jag är ledsen över att han åkte ut. För den låten kunde man i varje fall lyssna på utan skämskudde. Gillade inte brallorna dock.

Love generation: Kvällens utan tvekan bästa bidrag. Och vad händer? VAD HÄNDER?!

Carolina Wallin Pérez: När låten klingade ut trodde jag att jag hörde introt till Kents "Musik non stop". Den delen var bra...

Anderas Johnsson: Kvällens näst bästa bidrag. Tror jag hade en sådan där väst på 80-talet. Fast med andra knappar.

Molly Sandén: Jo, det är ju en ballad. Om när hon och Erik Saade gjorde slut. Självjävlaklart att den gick direkt till Globen. Snark.

Björn Ranelid ft. Sara Li: Som om Markoolio och Sean Banan fått ett oäkta skånskt barn. Som de egentligen inte vill kännas vid. Pissdåligt - så självjävlaklart gick den direkt till Globen.

Ska mina nerver orka med att vi svenskar röstar skit till Globen och lämnar de bästa låtarna kvar i Leksand? Nu håller jag stenhårt på Loreen. En låt att inte behöva skämmas över.

8 kommentarer:

 1. Det är just därför jag inte tittar. Det räcker att höra vad folk säger på facebook och i bloggar. Jag har hört en del av Ranelidsfjaskot och ja, inte min smak i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade inte mina barn varit helt galet galna i Mello så hade jag gladeligen hoppat spektaklet jag med. Det är ju helt klart inte bra för mina nerver. ;)

   Radera
 2. Jag har gett upp för flera år sedan, det går inte att titta på pinsamheterna längre. Det verkar som om svenska folket bestämt sig för att skicka de sämsta grejerna till ESC bara som en kul grej, utan att fatta att ingen annan tycker det är kul och bara undrar vad vi sysslar med. ...Det var bättre förr, tacka vet jag Arvingarna, sen gick det utför >.<

  SvaraRadera
  Svar
  1. ARVINGARNA?!?!

   Tacka vet JAG Herrey's. ;)

   Radera
  2. hihihi, jag var 6 år gammal, du kan inte klandra mig för det ;D

   Radera
  3. Jag var 13 när Herrey's vann. Jag har inga ursäkter. ;)

   Radera
 3. Nu råkar vi helt plötsligt kolla och zebrorna var verkligen bra för att vara melodifestival. man får hålla tummarna för att de får en bättre karriär. De där brallorna reagerade vi också på, mycket fula. Nu ska vi se om vi håller med om resten av det du skrivit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och zebrorna ÅKER UT! Det är förfärande!

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .