lördag 11 februari 2012

Goddag yxskaft

Jag har fått en ny platsförmedlare hos Arbetsförmedlingen. Han den där som fick mig att gråta för en månad sedan. Nu har han fått mig att skratta. Inte för att det har hänt något roligt på jobbfronten utan mer av förundran över vad det är för stolpskott som jobbar på AF.
För en månad sedan undrade han hur många a-kassedagar jag hade kvar. En fråga jag ställde mig frågande till då jag ansåg att det någonstans i deras anteckningar om mig borde stå att jag inte har någon a-kassa alls. Eftersom de har gett mig idiotiska råd.
I fredags skickade han en bibba utskrifter från deras platsbank på jobb han tyckte jag kunde söka. "I Örebro län!" som han skrev. Lägg gärna märke till att län var understruket. Alltså kan jag raskt konstatera att geografikunskaperna är det lite si och så med där, eftersom det var två jobb i Strängnäs och ett i Mariefred - som ligger i Södermanlands län. Ett annat av de jobbtips jag fick krävde att man hade körkort och tillgång till egen bil. Vilket betyder att han fortfarande inte kan ha läst igenom mina handlingar då det klart och tydligt står i dessa att jag inte har körkort. Alls. Och jag kommer inget skaffa heller.

Fördel med att inte ha a-kassa? Jag behöver inte söka ett enda av dessa idiotförslag till jobb. And I won't.

4 kommentarer:

 1. Undra vilken sten han har krupit ut under??? Idiot.
  Men ja, det är ju fördelen, att man inte behöver "sälja" den sista gnutta värdighet man har genom att söka jobb som vem som helst fattar att man inte är kvalificerad för och inte kan få, bara för att få ut a-kassan.

  Är det inte lite så man blir sugen på att skicka tillbaka de geografiskt felaktiga annonserna till honom ihop med en karta? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funderade på det, men nöjde mig med att slänga dem. ;)

   Radera
 2. Skicka ett mail till honom med länk till inlägget :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så att han börjar gråta? ;)

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .