fredag 24 februari 2012

Vad är det där för apelsin?

Jag älskar att äta apelsiner. Däremot avskyr jag doften av apelsinskal, det är oljorna i skalet som jag tycker luktar jobbigt. Alltså har jag aningens svårt att skala apelsiner, då skaloljorna far i hela rummet när man skalar. Att skära klyftor funkar hjälpligt, förutom då att jag tvingas ha skalet precis under näsan när jag äter klyftorna.Därför anser jag det vara ett stort bevis på kärlek när min man, älskade maken, skalar apelsiner åt mig, så att jag kan äta dem. Närhelst jag ber om det. Fastän att jag känner mig som en fyraåring som ber pappa om hjälp. För honom är det självklart, på ett sätt som jag inte är säker på att han förstår hur mycket jag uppskattar.

Älskar dig också.

6 kommentarer:

 1. Jag tycker också det är hemskt att skala apelsiner. Fast för mig är det att skalet och det vita hamnar under naglarna som är grejen, jag tål inte att känna att det är saker under naglarna, det är bland det värsta jag vet. *ryser av blotta tanken*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själva skalandet har jag inga problem alls med. Men stanken - herregud stanken!

   Radera
 2. Han är söt din man. Du glömmer väl inte att krama honom ordentligt för detta nu bara ;) nä va dum jag är, klart du inte gör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du - jag inte bara kramar... Wink wink nudge nudge

   Radera
 3. vad fint! det är ju dom "småsakerna" som gör att man vet att man är älskad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det. Känns i hela hjärtat när han skalar åt mig. :)

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .