tisdag 21 februari 2012

En lista om tv-serier.Igen.

Inne hos Seriedrottningen hittade jag den här roliga listan, som jag glatt norpade. Hon i sin tur hittade den här.
1. Nämn en tv-serie där du sett alla avsnitt minst två gånger? Alla avsnitt? Ingen aning... Vänner kanske. 
2. Nämn en serie som du aldrig skulle kunna missa ett avsnitt av? Jag har nog ingen sådan, men det är klart att jag skulle bli lite rubbad i mina rutiner om jag missade Grey's anatomy. Tror jag har sett varenda sekund av den serien faktiskt.
3. Nämn en skådespelare som skulle kunna få dig att vilja titta på en tv-serie? David Tennant. :) Grät massor när han försvann ur Doctor Who, och om han återkom i en annan serie skulle jag vara självklar framför tv-rutan.
4. Nämn en skådespelare som skulle kunna få dig att INTE vilja titta på en tv-serie? En annan David, nämligen Caruso. Att CSI Miami inte är nedlagt än är för mig en gåta. Sidledesvandrar in i bildrutan som en jädra krabba. Rys.
5. Nämn en tv-serie som du kan citera från? Bara en? Kan citera från ungefär alla jag har sett. Stort centrum i hjärnan där onödiga citat har fastnat.
6. Nämn en tv-serie som du gillar men som ingen annan tycker om? Om det verkligen bara var jag så skulle serien knappast finnas kvar. Men jag är den enda i familjen som tittar på Glee. Om de inte sjunger Michael Jackson såklart, för då är Lilla E med.

7. Nämn en tv-serie som du brukar nynna introsången till? Någon för tillfället aktuell. Just nu är det faktiskt Doctor Who.
8. Nämn en tv-serie som du tycker att alla ska titta på? Star Trek the Next Generation, Star Trek Voyager och Doctor Who. Så klart.
9. Nämn en tv-serie som du äger på dvd? Bitar av en massa serier, men faktiskt bara Star Trek the Next Generation komplett.
10. Nämn en skådespelare som startade sin karriär i ett annat forum och senare överraskade dig med sitt skådespeleri i en tv-serie? Kommer inte på en enda sådan överraskning faktiskt....
11. Nämn en tv-serie som du gärna vill börja titta på i framtiden? Downtown Abbey. Där känns det som att jag missat något.
12. Nämn en tv-serie som du fick sluta titta på för att det var så dåligt? Som jag nämnde häromdagen gav jag raskt upp på Grimm och The river. The Event var ju också sjukt dålig.
13. Nämn en tv-serie som har fått dig att gråta flertalet gånger? Grey's anantomy. Fy faen vad jag har fulgråtit till den. 
14. Nämn den senaste tv-serien som du tittade på? Älskade maken och jag klämde ett avsnitt av Doctor Who i söndags.... Börjar vi skönja ett tema här kanske?

15. Nämn din favoritgenre när det gäller tv? Kan man svara alla? Är svag för sit coms och drama. Särskilt om de utspelar sig i sjukhusmiljö. Och krim!
16. Nämn den första tv-serien som du blev besatt av? Twin Peaks. Jag döpte till och med min dagbok till Diane efter agent Coopers bandspelare.
17. Nämn en tv-serie som du önskar att du aldrig tittat på? No regrets. Är det dåligt slutar man bara. Då  finns det fler jag ångrar att jag inte sett.
18. Nämn den konstigaste tv-serien som du tyckt om? Twin Peaks var ju inte helt normal...
19. Nämn den roligaste tv-serien som du tittat på? Säger den som är roligast just nu helt enkelt, och det är helt klart Big Bang Theory.
20. Nämn den tv-serie som kan skrämma dig mest? Ullared? Nädå, jag ska vara seriös. Jag blir faktiskt sällan rädd av tv, men jag kan känna ett visst obehag ibland. Senast jag tyckte det var creepy tittade jag faktiskt på *trumvirvel* Doctor Who. Men jag har blivit rädd av CSI också.

2 kommentarer:

  1. Roligt! Vi har mycket gemensamt faktiskt, inte bara Star Trek :) Fast jag måste erkänna att jag aldrig sett Doctor Who ^^
    Skulle vara kul att fylla i den här listan själv, fast det är så långt ifrån naglar att jag inte kan med att lägga upp den på min egen blogg :p

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .