lördag 18 februari 2012

En tv-tittares veckoplanering

Måndag: Då C.S.I. NY är uselt numera, och C.S.I. har paus, så har även jag paus. Eller så blir det Doctor Who.

Tisdag: Sit com-tisdag på Femman. Big Bang Theory, sista halvtimmen av Veckans brott och sedan Happy endings. Suborgatory var inte tillräckligt roligt för att hålla kvar oss på kanalen.

Onsdag: Glee. Väntar på Grey's anatomy och True Blood som brukar gå den här dagen. Spelar in Body of proof, som är rackarns så ojämn, och tittar på en annan dag. Brukar även kolla in vad Jamie Oliver har för sig. Just nu lagar han brittisk mat. Anglofilen i mig jublar!

Torsdag: Min nya favorit - Once upon a time. Så mycket favorit att jag går och tänker på det dagarna mellan avsnitten. Grimm, som också har sagotema, tröttnade jag på efter ett halvt avsnitt. Kan bero på att han i huvudrollen var ungefär lika karismatisk som en gråsten. En annan serie jag tröttnade på efter ett halvt avsnitt är The river. Älskade maken vill dock se den, och då han egentligen är alldeles för rädd för den så sitter jag med i rummet som stöd i all skräck. Att en hatare av skräck som han väljer att se den här serien är för mig ett mysterium. Som han piper...

Fredag: Fredagsmysdags. Brukar bli en film. Att avslutas med lite Americas funniest videos så man får skratta åt amerikaner som drattar på ändan. Kanske lite mer Doctor Who om andan faller på.

Lördag: Just nu - Melodifestivalen. Barnen har kapat tv:n på lördagar i 6 veckor. Känns okej bara jag får titta på Sherlock Holmes efteråt. Fast i kväll är det ju sista delen av den... Får väl bli lite mer Doctor Who då!

Söndag: Jo alltså... Går det ingen bra film så... Doctor Who...

2 kommentarer:

  1. Och, ja, det är därför ni missar en av Sveriges bästa såpor ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan verkligen 10 avsnitt kvalificera sig som "såpa"? Tveksamt...

      Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .