onsdag 29 februari 2012

Avhopp?

Ranelid hotar att hoppa av finalen i Mello för att han "är Sveriges mest mobbade människa".

Really?
Så dina medtävlande slår, dig, fryser ut dig och du har ingen att hänga med i greenroom? Alla på din arbetsplats hånar dig öppet, passar på att smälla till dig när de ändå går förbi, kommer med sexuella anspelningar och spottar i din mat?

Dags för Ranelid att ta av sig offerkavajen och titta utanför sin egen lilla sfär. Det finns de som har det bra mycket värre än honom dagligen år ut och år in utan att "hoppa av".

Och sedan är det Melodifestivalen vi pratar om (inte en poetry slam). Och är man korkad nog att ställa upp där får man stå ut med att det skrivs en massa både om ens bidrag och om ens person. Vilket ger mig ytterligare anledning att ogilla spektaklet. Eftersom det leder till att Sverige röstar på en artist och inte en låt. Hade rösterna gått till en bra låt hade Ranelid aldrig gått vidare och då hade han aldrig haft de här bekymren nu.

Något säger mig dessutom att han inte alls kommer hoppa av. För nu fick han lite extra rampljus på sin person och några minuter till i medierna. Det brukar kunna fixa det mesta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .