torsdag 9 februari 2012

Jag tänker gnälla. Hoppa över om ni vill.

Tycker inte om att öppna min mail längre. Fullt med avslag på ansökningar - och spam. Nej, jag har inget behov av en större penis. Behöver ingen överhuvudtaget faktiskt. Jag är nämligen tjej...
Däremot behöver jag ett jobb, så det är lite tråkigt att få avslag på avslag. Eller jag tar tillbaka det där lite, det är ångestframkallande tråkigt.

Tittade på "Flickan vid stenbänken" i veckan, tv-serie från 1989 baserat på Maria Gripes så kallade Skuggböcker. Besvikelsen i det... Dåligt skådespeleri, dålig regi, dålig klippning. Jag som hade för mig att jag gillade den här när det begav sig. Så då är ju frågan - har den inte åldrats med värdighet eller har jag blivit mer kräsen?
Böckerna är fortfarande bra vill jag dock påpeka. Läste om dem för ett par år sedan.

Var är min beställning med nagellack från USA? Vill ha dem nu. Nagellack är ungefär det enda jag tycker är roligt just nu.

Har tappat läslusten! Känns ju extra tråkigt att jag inte orkar ta tag i att läsa just nu, när jag faktiskt läser en bok som är bra ("Under kupolen" av Stephen King). Det är bara det att den är så tjock, och tung, och så kan jag inte surfa samtidigt. Eller måla naglarna.

Konklusion - jag är en riktigt tråkmåns. Måste rycka upp mig till lördag. Då ska jag på fest och vara social minsann. Kan ju vara bra om jag inte bara sitter i ett hörn och ser ut som ett åskmoln hela kvällen då. Med ett glas sprit i näven.

7 kommentarer:

 1. Jag tar hand om dig på fredag så du lättar upp dig inför lördag ;) för då ska vi ha en tjejkväll men mycket trams.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjejkväll? Ska närvarande karlar klä ut sig då? Bara tanken på H:s make i läppstift får mig att dra på smilbanden. ;)

   Radera
  2. Jaha. Ja det förklarar ju saken.

   Radera
 2. Det är fullt tillåtet att vara en tråkmåns om man föredrar det :)
  Om nagellack muntrar upp så starta ett nytt tema vettja', så får du vara kreativ på den fronten iaf. Vad du än väljer (som inte är rosa ;) ) så hakar jag på om du vill :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du... Gissa om jag ALDRIG MER kommer ha ett rosa tema. ;)

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .