torsdag 9 augusti 2012

Förbannad så jag skakar

Just nu är jag så arg på att Arbetsförmedlingen "avaktualiserat" mig utan att först ta kontakt med mig, att jag inte ens kan glädja mig åt att jag i brevlådan hittade - tillsammans med det där skitbrevet - inte mindre än 10 nagellack.

Så - när har nu Arbetsförmedlingen verkligen jobbat för mig? Aldrig.
När har de klantat sig? Från inskrivningssamtalet tills nu.
Och nu kommer min fråga - behöver jag verkligen vara inskriven på denna skitinstans? Det är ju inte så att de kan dra någon a-kassa för mig direkt, eftersom jag inte har någon a-kassa tack vare skitdåligt råd från Arbetsförmedlingen.

Ska springa i eftermiddag. Lär ju springa snabbt med all den här ilskan som eldar på.

2 kommentarer:

 1. Idioter!
  Jag kan inte ens minnas sist jag hörde någon privatperson eller någon i media som sa något potitivt om Arbetsförmedlingen. Verkar vara det minst meningsfulla sätt att spendera skattepengar som samhället uppfunnit. Jag har aldrig befattat mig med dem eftersom jag heller aldrig kunnat få någon a-kassa de perioder jag varit utan jobb. Ibland undrar jag om det inte är bättre att skippa både dem och a-kassan och klara sig själv istället för att hamna i deras våld. Och tvingas till tidsfördriv som att lära sig skriva CV 8 gånger i rad eller jobba gratis på "praktik". :s

  Hoppas det känns bättre när du har sprungit och fått ur dig lite av ilskan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Satte lite perspektiv på min tillvaro med att se ett nyhetsinslag från Syrien...

   Men jag funderar seriöst på att ge själva fan i att skriva in mig igen. Jag har ju ändå tillgång till Platsbanken, som de för övrigt glatt meddelar bara är delaktig i ungefär 30% av tjänsterna som tillsatts. En kompis till mig satt på ett inskrivningssamtal hos dem och hörde dem beskriva sig som en "kontrollenhet för a-kassan". Jag har suttit på rekryteringsträffar hos dem och fått frågan om jag "kan tänka mig att jobba som praktikant innan jag blir aktuell för tjänsten".
   Känns ju tryggt....

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .