måndag 13 augusti 2012

Uppdatering

I torsdags skrev jag ett ilsket inlägg om klantskallarna på Arbetsförmedlingen. Idag kan jag meddela att jag är färdig med dem för åtminstone ett år framåt.

Nästa onsdag sätter jag mig i skolbänken igen. Jag ska gå en ettårig folkhögskoleutbildning till teaterpedagog. En sysselsättning! I ett område som intresserar mig! Studiebidrag! Endast ett stenkast hemifrån!

Dessutom - som grädde på moset och lök på laxen - kommer jag bli klasskamrat med Stora J. Äpplet har inte fallit långt från det trädet.

Så bye bye Arbetsförmedlingen! Hoppas ni hanterar mina ärenden bättre nästa gång. Om jag nu bryr mig om att låta det bli en nästa gång. Tvivlar på det. Missnöjda kunder har en tendens att inte återvända. Synd att ni inte har konkurrensen så att det kan märkas för er. Klåpare!

6 kommentarer:

 1. Åh vad roligt att höra! Blev riktigt glad nu när jag läste det här! Det kommer bli hur bra som helst! :D Och grattis! ska man säga när någon kommit in på en utbildning de vill gå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Kändes mycket befriande att skicka iväg det där mailet där jag på ett trevligt sätt bad dem dra åt helvete. :)

   Radera
 2. Grattis. va roligt. Får jag fira dig med bubbel i helgen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har som sagt ett födelsedagsbarn i helgen, men bubbel har jag svårt att tacka komplett och helt nej till, så om inte i helgen så snart. Kram!

   Radera
 3. :) Ett STORT GRATTIS! :)

  AF-idioter! ;)

  Kram
  Enigma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Jo AF har jag inte vidare värst god relation till.

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .