torsdag 16 augusti 2012

Glossybox, juliboxen

Alltså. Det är ju rätt så fina grejer i den här lådan så egentligen borde jag vara glad. Men när jag fått vänta 2 veckor på att få en box jag betalat för, för att det blivit strul hos Glossybox och det inte registrerats att jag tecknat en 3-månadersprenumeration, så är det helt klart smolk i glädjebägaren. Att mitt paket äntligen kom idag borde ju ha gjort mig glad, men när det inte ens följer med en lapp med information om produkterna jag fått, eller en liten "förlåt-vi-gjorde-fel-lapp" (för det har de erkänt per mail) så blir jag mest ledsen. 


Det här innehöll min låda den här gången, men jag kan tyvärr inte ge några prisuppgifter då jag inte fått några på grund av ingen informationslapp om produkterna i lådan. Som sagt. Dåligt.

 • Odd Molly "sun-day" post sun lotion. Säkert jättekul för folk som solar. Det gör inte jag. Men den doftar gott i varje fall.
 • Alessandro Heel rescue balm. Ska tydligen ta bort torr och hård hud på hälarna, henche the name. Vad den gör vet jag tack vare att jag läst om den på andra bloggar, för som sagt - ingen informationslapp.
 • Skin plan Vitamin C Booster. Här är det jädra synd att jag inte har den där informationslappen. Burken innehåller nämligen högkoncentrerat c-vitamin som man ska blanda i sin egen dagkräm. Vet jag för att jag läst det på andra bloggar, för - alla i kör - ingen informationslapp! Hur man gör har jag ingen aaaaaaning om. Antar att jag får googla.
 • Alessandro Pro white original. Ett basnagellack som med blått pigment ska få missfärgade naglar att se vitare ut. Ingen blekning alltså utan en optisk grej.
 • Brilliant smile Whitening+ toothpaste. Jag är måttligt exalterad över denna. Bäst för den att den smakar gott åtminstone. 
Och så en liten enkel fråga - varför ytterkartong på en tandkrämstub? Hade vi inte gått ifrån det och bestämt att det är ytterst onödigt förpackningsmaterial? Jag har sett andra tandkrämstillverkare som börjar med det till sina modääääärna tandkrämer. Jag kommer inte köpa dem på grund av den där extra, högst onödiga förpackningen. Bara så ni vet.

Nu ska jag gå och laga ugnspannkaka. Med fläsk, och till den ska jag äta rivna morötter och lingonsylt. Så det så!

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Vill börja med att VERKLIGEN beklaga alla problem du haft denna månaden. Så här skall det inte vara. Verkligen tråkigt att detta förstörde din upplevelse runt denna boxen. Vi kommer göra allt för att detta inte skall upprepas. Återigen vi beklagar verkligen detta.

  Vill önska dig en trevlig helg och hoppas du kommer tycka om nästa box :)

  /Emma (Glossybox)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gissar att jag kommer gilla den eftersom det skulle vara mycket smink om jag förstod informationen på Facebook rätt. Men det är klart att jag blir lite besviken när jag fått vänta onödigt länge och jag egentligen inte vet vad det är jag fått. Saknar verkligen den där informationslappen...

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .