fredag 3 augusti 2012

FredagsFilmen: The Wizard of Oz

Den här veckan har jag roat mig med att visa upp kollektionen "The Wizard of Ooh-Ahz returns" på Mrs Data målar naglarna. Det gäller alltså en nagellackskollektion inspirerad av denna klassiker bland klassiker, The Wizard of Oz från 1939 med Judy Garland som Dorothy. Jag är fullkomligt kär i den här filmen och frågan är väl om den behöver någon vidare värst presentation.

Dorothy och hennes hund Toto fastnar i en tornado och hamnar i det magiska landet Oz. Hennes största önskan är dock att komma hem till Kansas igen och hon beger sig så mot Smaragdstaden för att träffa trollkarlen som kan hjälpa henne dit. Och till Smaragdstaden hittar man lättast om man följer den gula vägen, Yellow brick road.


På sin vandring träffar hon på tre osannolika vänner som alla finner sig ha ärenden till trollkarlen och de slår följe. Scarecrow vill ha en hjärna, Tin man vill ha ett hjärta och Cowardly Lion vill ha mod. Äventyret kan börja.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .