lördag 10 maj 2014

Bemärkelsedag med utlottning

Vet ni vad det är för dag idag? Det är den tionde maj! Jodå serrni. Med andra ord är det bloggens födelsedag och eftersom jag började skriva här 2009 betyder det att det idag är hela 5 år sedan jag började svamla på mitt eget lilla hörn av internätet.

Jag tänkte jag skulle fira det lite med er, genom att för första gången i världshistorien göra en liten utlottning. Och eftersom jag har en förträfflig vän som har skrivit en bok så tänkte jag att det kunde vara en toksmart idé att lotta ut ett ex av Pernys bebis till en av er. Signerad så klart.


På baksidan av "Alvhilda" kan man läsa följande:

"Alvhilda - uppvaknandet är första delen i en urban fantasy-trilogi som bygger på svenska myter och fantasiväsen. Den första boken gläntar på dörren till ett mysterium som bygger på århundraden av missförstånd och svek. Åtrå och offer kantar vägen till sanningen."

Den har fått ett utlåtande på bibliotekarietjänsts sida också, och så här skrev Karin Alvehus om den där:

"Författaren utnyttjar mytologins erotiska inslag till fullo. Hon använder sig dessutom av de naturmytologiska karaktärernas dubbelnautur, dels goda och beskyddande, dels onda och förgörande, för att skapa moraliska dilemman."

Vill ni provläsa lite och se var ni kan köpa boken, om ni inte har turen att vinna den, kan ni med fördel klicka er in till förlagets hemsida. Idus förlags presentation av Alvhilda hittar ni om ni klickar här.
Och sedan, när ni har läst den, blir Perny glad för en liten kommentar inne på Alvhildas blogg som ni hittar här.

Och vad ska ni då göra för att ha chansen till ett eget exemplar av "Alvhilda"? Jo - så här enkelt tänkte jag mig det hela. Lämna en kommentar till det här inlägget, se till att du lämnar en giltig mailadress så att jag kan nå dig om slumpen väljer just dig.
Eftersom Perny kommer signera boken efter att dragningen gjorts har ni här chansen att få den riktigt personligt signerad, och vill ni det så är det en bra idé att berätta vad ni vill att Perny ska klottra i er bok redan i tävlingskommentaren. Annars blir det "bara" ett namn och ett grattis.

Alltså: kommentera här, vill ni ha den personligt signerad skriver ni ner även det, och så en giltig mailadress. Plättlätt.

Jag ger er rätt så gott om tid att göra detta, men senast 23:59 på söndag 18 maj vill jag ha ert bidrag. Lycka till!

Edit: Ber att få förtydliga att jag betalat för boken själv (med pengar jag hittat under soffdynorna). Jag är alltså inte sponsrad av vare sig min kära vän som skrivit boken, eller av förlaget. Ville bara dela med mig av stoltheten liksom.

10 kommentarer:

 1. Jag har blivit riktigt sugen på den här. Vilken lyx att ha en författarvän som kan dela med sig av ett så fint pris!

  SvaraRadera
 2. Det vore superkul att vinna den här boken då jag precis fått upp ögonen för den här genren. Skulle även önska en personlig hälsning från Pernilla men kan kanske ta den OM jag vinner. Kan inte skriva i min mail så kanske kan kontakta mig via min blogg?

  SvaraRadera
 3. Den här boken låter urspännande, kul med ny svensk författare i genren, jag är mycket intresserad. Önskar gärna en personlig hälsning/signatur ifall jag har tur :o)
  epost: marianne.tornblom70@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Åhh, jag vill vinna! Älskar att läsa och denna måste jag ju läsa när du känner den som skrivit den. Jag var in och kollade efter den när jag läste att du skulle på releaseparty. Den verkar BRA! Jag avvaktar med att köpa den ifall jag vinner här :)

  SvaraRadera
 5. Varför inte ge det försök? ^^ Läste om den i GWU gruppen och har följt den lite. Tror den hade passat en vän till mig väldigt bra. Hon har haft det lite tufft i livet och älskar böcker. Speciellt signerade böcker. Men vem gör inte det liksom. I annat fall får jag tag på den till henne på annat vis. Vet inte riktigt vad jag ska kommentera viare, så this will be it. May the force be with you too! oh, höll på att glömma XD Grattis till årsdagen för bloggen :)
  Sophia.halvarsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Jag vill vinna såklart.
  Och om så vill jag gärna ha den signerad, men tycker att författaren kan få använda sin fantasi i hälsningen. Min adress är av.prinzessin@gmail.com

  SvaraRadera
 7. Vill jättegärna vinna din bok :) Du får gärna hitta på något roligt själv att skriva i hälsningen.

  Min adress är sweetbabe_214@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Åh, svensk urban fantasy? Vore supernajs att få läsa till semestern :)

  Mail: jennula(snabela)gmail.com

  SvaraRadera
 9. Vill här bara påpeka, utifrån den där sista "edit av författaren av denna blogg. Jag har alltså erbjudit subvention av boken åt detta ändamål men vi är väl fortfarande i överläggandefasen där. ;)

  SvaraRadera
 10. Boken låter väldigt spännande..

  kirste.wid@gmail.com

  SvaraRadera