lördag 10 maj 2014

Bemärkelsedag med utlottning

Vet ni vad det är för dag idag? Det är den tionde maj! Jodå serrni. Med andra ord är det bloggens födelsedag och eftersom jag började skriva här 2009 betyder det att det idag är hela 5 år sedan jag började svamla på mitt eget lilla hörn av internätet.

Jag tänkte jag skulle fira det lite med er, genom att för första gången i världshistorien göra en liten utlottning. Och eftersom jag har en förträfflig vän som har skrivit en bok så tänkte jag att det kunde vara en toksmart idé att lotta ut ett ex av Pernys bebis till en av er. Signerad så klart.


På baksidan av "Alvhilda" kan man läsa följande:

"Alvhilda - uppvaknandet är första delen i en urban fantasy-trilogi som bygger på svenska myter och fantasiväsen. Den första boken gläntar på dörren till ett mysterium som bygger på århundraden av missförstånd och svek. Åtrå och offer kantar vägen till sanningen."

Den har fått ett utlåtande på bibliotekarietjänsts sida också, och så här skrev Karin Alvehus om den där:

"Författaren utnyttjar mytologins erotiska inslag till fullo. Hon använder sig dessutom av de naturmytologiska karaktärernas dubbelnautur, dels goda och beskyddande, dels onda och förgörande, för att skapa moraliska dilemman."

Vill ni provläsa lite och se var ni kan köpa boken, om ni inte har turen att vinna den, kan ni med fördel klicka er in till förlagets hemsida. Idus förlags presentation av Alvhilda hittar ni om ni klickar här.
Och sedan, när ni har läst den, blir Perny glad för en liten kommentar inne på Alvhildas blogg som ni hittar här.

Och vad ska ni då göra för att ha chansen till ett eget exemplar av "Alvhilda"? Jo - så här enkelt tänkte jag mig det hela. Lämna en kommentar till det här inlägget, se till att du lämnar en giltig mailadress så att jag kan nå dig om slumpen väljer just dig.
Eftersom Perny kommer signera boken efter att dragningen gjorts har ni här chansen att få den riktigt personligt signerad, och vill ni det så är det en bra idé att berätta vad ni vill att Perny ska klottra i er bok redan i tävlingskommentaren. Annars blir det "bara" ett namn och ett grattis.

Alltså: kommentera här, vill ni ha den personligt signerad skriver ni ner även det, och så en giltig mailadress. Plättlätt.

Jag ger er rätt så gott om tid att göra detta, men senast 23:59 på söndag 18 maj vill jag ha ert bidrag. Lycka till!

Edit: Ber att få förtydliga att jag betalat för boken själv (med pengar jag hittat under soffdynorna). Jag är alltså inte sponsrad av vare sig min kära vän som skrivit boken, eller av förlaget. Ville bara dela med mig av stoltheten liksom.