lördag 25 oktober 2014

Omdöpt

Från det här...


...till det här.


Efter att länge ha funderat på att döpa om lilla bloggen slog jag så till igår. Nytt namn och ny header - samma adress och samma innehåll. Ni kommer nog känna igen er.
Det som förut hette "Mrs Datas liv" heter nu alltså "Livet enligt Mrs Data". Trevlig helg!

4 kommentarer:

 1. Min bästis bytte förnamn när vi gick på lågstadiet-det var lika bra ändå =) Så kommer det att bli med den här bloggen med, det känner jag i stortån =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag byter ju bara namn på bloggen liksom - inte personlighet på mig själv eller inriktning här på något sätt. :D

   Radera
 2. Tycker att namnvalet var väldigt bra. Tycker redan jättebra om det. Det känns lite mer filosofiskt, djupare än det förra som liksom lät som om det vore en dokumentär medan det sistnämnda känns mer flytande Sedan att du valde en lite ljusare ton i texten gör att man dessutom ser den bättre. Jag gillar även bilden på dig som ligger där och den där mycket viktiga informationen som är snett över dig, även om det nu inte är det du dricker på bilden ifråga ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä för på bilden dricker jag Pol Roger på älskade makens 40-årsdag. :D
   Har varit missnöjd med namnet här länge för jag har tyckt det låter så himla torrt och tråkigt. Nu vill jag ha ett nytt till nagelbloggen också, för det namn den har idag var bara tänkt att vara ett start-namn medan jag funderade ut ett bättre. Vilket jag tydligen fortfarande inte har efter 4 års nagellacksbloggande...

   Radera

Tack för din kommentar!

Jag förbehåller mig rätten att radera kommentarer som är: spam, reklam, otrevliga, irrelevanta för inlägget och/eller anonyma .